Praat mee over het Roefelen in Oirschot en Spoordonk

In aanvulling op de ingevulde gegevens wordt ook uw ip-adres opgeslagen om eventueel misbruik te voorkomen.

Muziek Collectief Oirschot

maandag 26 juni 2023

Tien kinderen had ik deze roefeldag in mijn muziekstudio en het was hartstikke leuk. Ze waren allemaal nieuwsgierig, geconcentreerd en muzikaal. We hebben nieuwe liedjes gecomponeerd dus we kunnen zo het podium op. Volgend jaar weer!


Saar van Beers

zondag 25 juni 2023

Voor Saar was het het eerste jaar dat ze mocht roefelen. Dus met gezonde spanning ging ze met de meiden eerst naar Friz om te dansen bij Anita. In korte tijd hebben ze daar een hele leuke dans geleerd. Super leuk. Vlug door naar de volgende activiteit, de brandweer. Dit was erg interessant. Ze mochten met water spuiten, klemmen met een flinke schaar en een opdracht uitvoeren door een portofoon te gebruiken. Stiekem toch best moeilijk. De volgende activiteit was bij Coco en Sebas. Tja, wie houdt er nou niet van chocolade. De dames van deze workshop waren enthousiast en deden het erg leuk en de meiden gingen helemaal blij naar huis met hun zelfgemaakte pindarotsjes. Heerlijk. Tussendoor hadden we een picknick bij ons thuis. Even lekker eten, drinken en spelen en door naar de laatste activiteit. Ze mochten naar mode-atelier angelique. Hier mochten de meiden zelf hun eigen shirtje maken met het naaimachine. Wat heb ik geconcentreerde snoetjes gezien. Ze hebben zo hard gewerkt en daar is het resultaat ook naar. Dus voor alle meiden die komend jaar gaan roefelen en van knutselen en kleding houden beveel ik deze activiteit echt aan.


Modeatelier Angelique

zaterdag 24 juni 2023

Evaluatie roefeldag 2023 Ik hoop dat mijn groepje het net zo leuk heeft gevonden als dat ik het heb gevonden. Vier fantastische meiden die enthousiast aan hun opdracht begonnen om een tshirt voor zichzelf te maken. Zelf kleding maken is toch een geweldig leuke hobby. Dank ook aan de begeleidster/moeder die meegeholpen heeft.


Fun & Joy Oirschot

dinsdag 28 juni 2022

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Roefeldag waarbij kinderen van de basisschool een kijkje mochten nemen bij lokale bedrijven, zo ook bij Fun & Joy Oirschot. De enthousiaste kinderen mochten zichzelf een paar uur officieel speelgoedmedewerker noemen. Zo kregen zij een les in het inpakken van cadeautjes, mochten zij caissière spelen, prijskaartjes maken en werden de paspoppen sierlijk aangekleed. Al met al was het een gezellige en leerzame dag! Wij willen de kinderen en ouders bedanken voor hun enthousiaste deelname!


Lieke van de Sande

zondag 26 juni 2022

dit was mijn eerste roefeldag. ik vond het super leuk eerst ging ik naar de Albert Heijn en ik mocht zelfs achter de kassa zitten en in de opbergruimte kijken en in de kantine en donuts inpakken. Toen ging ik schilderen en was heel verbaasd hoeveel trucjes er wel werden uitgelegd en stond even stil bij wat ik had gemaakt. Toen ging ik eten en na het eten ging ik naar de midgetgolfbaan en het was super leuk en toen naar de Merode en we kregen eerst een rondleiding en zetten muziekjes op en gingen naar de keuken we maakten een borrelplankje en gingen het lekker opeten daar na alles schoon maken en dronken we een shotje (met ice tea green) en deden een spelletje het was een leuke dag ik heb veel geleerd.


Moos Heessels

zondag 26 juni 2022

Hele leuke sportieve dag gehad; begonnen bij Corpus Novum om lekker te boksen en te fitnessen. Daarna door naar Basketbalclub Oirschot voor een partijtje en de ochtend afgesloten met handboogschieten bij het Vrijthof. Het freerunnen onder leiding van Cornee was erg leuk, maar ook zien hoe politiehonden getraind worden dat zie je niet elke dag! Een hele leuke dag! Volgend jaar weer!


Jose van Hout

zaterdag 25 juni 2022

25 juni 2022. Wat is het toch fijn dat de Roefeldag dit jaar door kan gaan. Het blijft een top evenement en nog super leerzaam ook. Voor de organisatie is het hartstikke veel werk, Bedankt daarvoor.


Imke van de Ven

zaterdag 25 juni 2022

Vandaag 25 juni 2022 mochten we eindelijk weer roefelen! Voor mij de eerste keer. Ik was heel erg benieuwd wat er deze dag ging gebeuren.We gingen eerst bij Friz dansen. Onder leiding van Anita hebben we een leuke dans geleerd. Dit was super leuk. Daarna gingen we naar Coco &Sebas. Helemaal geweldig en heel erg lekker. We hebben zelf pindarotsjes mogen maken en natuurlijk mee mogen nemen. Daarna gingen we lekker bij TCO een balletje slaan. Vervolgens snel weer door naar de brandweer. Hier mochten we een brandje blussen en met de grote schaar knippen. Heel leuk en leerzaam. En als laatste gingen we nog even boksen. Ik wist niet dat dat zo leuk was. Het was een super, superleuke dag die we volgend jaar zeker niet over gaan slaan. Op naar volgend jaar! Organisatie hartelijk dank voor jullie inzet en natuurlijk ook iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Dank je wel! Groetjes Imke


Kinderen -> Ontdekken -> Ontmoeten -> Meedoen -> Beleven